Last van te vroeg komen?

Eén van de meest beschamende problemen die mannen kunnen hebben in bed is dat ze te vroeg komen. Hoewel dit misschien nu een ramp is, wil ik jou de voordelen laten zien. Dit klinkt nu nog heel ongeloofwaardig, maar ik hoop dat jij gaande weg het artikel ook de voordelen inziet!

Dus jij bent iemand die eerder komt dan jij en zij zou willen? Dat is super vervelend, vooral omdat je elke keer tegen jezelf zegt, deze avond gaat het niet gebeuren. En voor jij er erg in hebt is het toch al gebeurt.

Het zou geweldig zijn als jij het zolang volhoudt als je zou willen. Maar het klaarkomen uitstellen is niet iets dat je zomaar even lukt. Het kost tijd, maar als je eenmaal die controle hebt, ben je er ook helemaal vanaf.

Maar nu wil ik het met jou even over het moment daar tussen in hebben. Het moment dat jij je probleem wil aanpakken maar het nog steeds niet lukt. Dit kan namelijk een helse tijd zijn of een tijd waarin jij je zo ontwikkeld dat zij niets anders wil dan met jou in bed belanden.

Laat mij je een vraag stellen.

Is de reden dat jij zo teleurgesteld in jezelf bent als je te vroeg komt. Omdat je het gevoel hebt haar niet goed te kunnen verwennen?

Als dat zo is, sta jij op het punt om tot een nieuw inzicht te komen, het zit ‘m niet in het feit hoe lang jij het volhoudt of jij haar goed hebt laten genieten. Het is een onderdeel van zoveel meer!

Weet je wat haar fantasieën zijn? Weet je wat haar gevoelige plekjes zijn, wat ze stiekem nog zou willen meemaken etc.

Geef haar de aandacht die zij verdient. Stel je eens voor je laat haar 5 keer komen (elke vrouw die goed in haar vel zit kan dat) hoe voel jij je dan?

En stel jij komt dan ook te vroeg, denk je dan dat zij die avond als een teleurstelling ziet?

Helemaal niet, jij hebt haar geweldige momenten bezorgt, dat is wat zij onthoudt. En jij voelt je ook fijn omdat jij je meisje enorm hebt zien genieten. Dat is waar het om draait en zelfs als je dan te vroeg komt. Kan je daar nu wel van genieten omdat alles voorafgaand al voor een mooie avond heeft gezorgd.

Het voordeel van vroegtijdige komen is, dus dat jij op zoek gaat naar manieren om haar ultiem te laten genieten. Om zo je probleem te compenseren, om dan vervolgens als jij daar vanaf bent. Een tijger in bed te zijn die kiest wanneer die komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *