Kinderkleding: besparen op de winterkleding voor je kinderen

Wat een seizoen hebben we achter de rug!

De zomer wilde maar niet komen en nu ie er eindelijk is, is ie er ook goed!

In de wereld van de kinderkleding is het helemaal een raar seizoen geweest.

Omdat de zomer maar niet wilde beginnen, kwamen de verkopen ook niet echt op gang. En dat de zomer besluit om op volle snelheid van start te gaan in een periode dat heel veel mensen op vakantie zijn, doet de verkopen ook al geen goed.

En dan kom je terug van vakantie en hangen de winkels al weer vol met kinderkleding voor het najaar en de winter, terwijl buiten de mussen van het dak vallen!

Maar een voordeel voor de consument is dat, vooral in de webwinkels, nog heel veel hippe, stoere zomerkleding te koop is, maar dan met echt heel veel korting.

Een uitgelezen mogelijkheid om je slag te slaan!

Als je kijkt naar de nieuwe wintercollecties, zul je zien dat er steeds meer t-shirts in de collecties zitten, die gecombineerd met een longsleeve, hippe blouse of stoere blazer gedragen worden in de winter.

En deze t-shirts kun je, als je je fantasie een beetje de vrije loop laat, heel gemakkelijk voor heel leuke prijsjes scoren in de uitverkoop van de webwinkels.

Coolekinderkleertjes.nl heeft ook een heel uitgebreid assortiment stoere shirts van verschillende stoere merken.

Wat dacht je van Stones and Bones, het super hippe merk uit België. Stones and Bones is van oudsher een schoenenmerk, maar heeft ook een kinderkledinglijn met heerlijk comfortabele shirts en longsleeves in geweldige kleuren en met de meest stoer, hippe en schattige prints.

Bij Coole Kinderkleertjes vind je zowel outletcollecties (met heel veel korting) als de nieuwste wintercollectie van Stones and Bones.

Een ander voorbeeld is Uncle Bill, wederom een Belgisch merk met de meest stoere shirts en longsleeves. Ook deze zijn heel betaalbaar online te bestellen bij Coole Kinderkleertjes.

Of Dutch Heroes, Logoshirt, Relaunch, Funky XS of Design Heroes. Allemaal merken met de meest hippe, stoere shirts in de collecties. En al deze merken kun je online bij Coole Kinderkleertjes shoppen.

Een andere handige bespaartip is nu alvast te shoppen voor komende zomer. Je kunt nu voor de meest gunstige prijsjes die meest hippe zomerkleding scoren voor je kids. Hang het een half jaar in de kast en met een beetje geluk, kan het in april volgend jaar al gedragen worden.

Rumbl is een voorbeeld van een Nederlands kinderkledingmerk dat super hippe, eigentijdse kinderkleding maakt, voor kids die weten wat ze willen. En voor de meiden die weten wat stijl is, vind je bij Coole Kinderkleertjes het hippe meidenmerk ZieZoo.

Al met al best de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij Coole Kinderkleertjes en de garderobe van je kids uit te breiden met hippe, stoere kinderkleding, voor stoere prijsjes!

 

 

Comments are closed.