Kinderfeestje Hengelo

Als ideaal kinderfeestje in Hengelo is het vast geweldig om pannenkoeken te gaan eten. Wat is dan leuker dan dit te doen op een prachtige locatie met een hoop speelplezier? Wanneer je pannenkoeken gaat eten tijdens een kinderfeestje Hengelo dan weet je zeker dat je uit een geweldige menukaart kunt kiezen. Wij hebben hier laatst ook gegeten ten gelegenheid van de vijfde verjaardag van onze dochter. Zij had een paar vriendjes en vriendinnetjes uitgenodigd voor haar kinderfeestje Hengelo. Wij vertellen je graag meer over de beleving die de kinderen hadden tijdens het pannenkoeken eten.

Kinderfeestje Hengelo

Voor een geslaagd kinderfeestje Hengelo kun je kiezen uit verschillende arrangementen. Het goedkoopste arrangement is al mogelijk voor ongeveer 10 euro per kind. Hierbij krijgen ze onbeperkt ranja en mogen ze cadeautjes uitpakken, kunnen ze voetgolfen en mogen ze een pannenkoek bakken met de kok. Dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar we hebben toch voor een iets groter arrangement gekozen, namelijk het kinderarrangement nummer 4. Hierbij gingen we Bubbel bal doen en dat vonden ze echt super leuk. Bij het kinderfeestje Hengelo worden de kinderen opgehaald door een spelbegeleider, waarbij ze spelletjes gaan doen. Dat was echt super goed geregeld, zodat onze dochter een onvergetelijk kinderfeestje Hengelo heeft gehad.

Meer weten over kinderfeestje Hengelo?

Kijk eens op de website, eventueel kan je ook alvast de menukaart zien. Wist je ook dat je daar pannenkoeken af kunt halen? Voor een geslaagd kinderfeestje moet je in Hengelo zijn!

Comments are closed.