Kenzo parfums

Een dromerige bloemengeur met een vleugje poëzie, dat is het Kenzo parfum in een notendop. Zelfs midden in een drukke stad waant u zich even in de natuur. Overal waar u komt, ruikt u de geur van verse bloemen. Het is een klassiek concept dat Kenzo eigentijds weet te maken.

 

Een creatieve geest

Het label Kenzo is opgericht door de Japanse modeontwerper Kenzo Takada. Na een reis over de wereld maakte hij in 1970 zijn droom waar in Parijs. Hier verwierf hij al snel bekendheid met zijn eigenzinnige creaties. Hij laat verschillende culturen samenkomen: oost en west worden verenigd in één ontwerp. Daarbij raakt hij geïnspireerd door de natuur en levendige kleuren. Aan het einde van de jaren tachtig zette Kenzo zijn volgende stap. Hij startte zijn parfumlijn met de vrouwengeur Ça Sent Beau. Daarna volgden veel populaire geuren, waaronder Flower by Kenzo en L’eau par Kenzo. Hierbij richtte hij zich niet alleen op de vrouwen. Want in 1991 kwam ook zijn eerste mannengeur op de markt: Kenzo pour Homme.

 

Flower by Kenzo

Het damesparfum Flower by Kenzo werd in 2000 gelanceerd. Sindsdien is dit een van de meest kenmerkende geuren van het label. Met dit parfum brengt Takada de betoverende natuur naar de stad. Flower by Kenzo is een moderne en verfijnde bloemengeur. Het ruikt bijna als een vers boeket, bestaande uit veel verschillende bloemen. Deze geur van de natuur geeft kracht aan de moderne stadsvrouw. Flower by Kenzo maakt haar vrouwelijk en sterk. Dit wordt gesymboliseerd op de flesjes van Flower by Kenzo, waar de kenmerkende klaproos op prijkt. Deze bloem is zowel krachtig als fragiel. Dit zijn eigenschappen waar veel vrouwen zich mee kunnen identificeren.

 

L’eau par Kenzo

L’eau par Kenzo eau de toilette is een pure geur die de vrijheid viert. De vrouwengeur is een verfrissende bloemengeur. Het ruikt naar vers geplukte bloemen, gecombineerd met water. Dit effect wordt bereikt door ingrediënten als lotus, wilde munt en roze peper. Maar L’eau par Kenzo is er niet alleen voor dames. Het heeft ook een mannengeur die fris en helder is, net als water. Het is een sobere en toch levendige geur, dat perfect past bij een sfeervolle zomerse avond.

 

Kenzo Takada neemt u met zijn parfumlijn mee in zijn eigen droomwereld. Laat u zich ook graag verleiden? Neem dan eens een kijkje tussen de uitgebreide collectie van Parfum For You.

Comments are closed.