Kantoorruimte Bodegraven: verschillende huurconcepten mogelijk

Crown Business Center heeft kantoorruimte beschikbaar op diverse locaties in Nederland waaronder kantoorruimte in Bodegraven. Kiest u voor huren via Crown Business Center dan bent u niet alleen verzekerd van kwaliteit: u bent tevens van alle gemakken voorzien (wij beschikken over uitgebreide faciliteiten) en kunt gebruik maken van verschillende huurconcepten. Uitstekende bereikbaarheid, een flexibel contract en een kort opzegtermijn staan hierbij centraal.

Kantoorruimte Bodegraven van alle gemakken voorzien
De formule van Crown Business Center is veelomvattend. Of het nu gaat om het huren van een kantoorruimte in Bodegraven of omgeving of bijvoorbeeld het huren van een flexwerkplek. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Hierbij zijn wij diverse doelgroepen graag van dienst. Startende ondernemers, kleine huurders en ZZP-ers: Het Crown Business Center biedt voor ieder een geschikte werkruimte. Een keuze voor huur in een Crown Business Center betekent volledige ontzorging. Het kantoor is modern ingericht, voorzien van een centrale receptie, telefoonservice en secretariële ondersteuning. Ook het huren van een vergaderzaal voorzien van alle benodigde faciliteiten behoort tot de mogelijkheden. Het huren van een toplocatie voor een vergadering is al mogelijk vanaf 8 euro per uur.

Kantoorruimte Bodegraven: ruimte voor beweging en lekker eten
Naast een kantoorruimte Bodegraven en faciliteiten biedt Crown Business Center nóg meer. Geniet van een heerlijke lunch in het ondernemersrestaurant met aanliggend terras. Na het werk sporten. Ook dat maakt Crown Business Center extra gemakkelijk. In het center is een fitnessruimte aanwezig voorzien van (cardio-)trainingsapparatuur waarbij eventueel de expertise van een personal trainer kan worden ingezet.

Comments are closed.