Juridisch professional nodig? Vraag Brooklyn Group

Brooklyn Group is een uitzendbureau wat het anders aanpakt dan het gemiddelde uitzendbureau. Zou je wel wat juridisch advies kunnen gebruiken op een bepaald vlak? Of  heb je gewoon iemand nodig die de afdeling kan ondersteunen? Dan ben je bij Brooklyn Legal aan het juiste adres. Zij detacheren juridische professionals maar wel op hun eigen manier. Hoe ze dat precies doen? Lees het hier!

Brooklyn Legal voor een goede jurist

Ze detacheren enkel professionals die talent hebben voor het vak wat ze uitvoeren. Dit kunnen afgestudeerde starters zijn maar ook mensen met al meer ervaring. Ze worden via de Brooklyn Academy op de hoogte gehouden van de laatste  ontwikkelingen rondom hun vakgebied.  Benieuwd wat dat voor jou zou betekenen? Neem contact op met Brooklyn Group en wie weet heb jij straks ook een van hun professionals in huis.

Waar ben je naar op zoek?

Ze detacheren talenten op verschillende vlakken. Op het gebied van juridisch talent kan je bij hen terecht voor een bedrijfsjurist, advocaat, juridisch consultant en nog veel meer. En heb je iemand in huis waar je uitermate tevreden over bent? Dan kan je deze persoon een contract aanbieden zonder overname-fee! Dat is nog een service! Een mooie manier van een juridisch uitzenbureau!

Comments are closed.