Je auto verkopen via een zoekertje

Vele mensen hebben een al langere tijd een auto te koop staan waar ze niet vanaf komen op de ouderwetse manier: krant advertenties, advertenties in de supermarkt, te koop bord op de auto. In deze tijd waar internet heerst is het moeilijk om in de auto verkoop markt te komen en om op te vallen tussen de duizenden advertenties.

Auto verkopen op de ouderwetse manier niet optimaal

 

Je wilt je autos verkopen, maar je hebt geen zin om rond te rijden met een bordje “te koop”? Goed idee, want terwijl je rond rijdt, kan niemand je doen stoppen. Op die manier je auto verkopen maakt je kansen bijna nihil.De auto aan je voordeur plaatsen met een bordje “te koop”? Dit kan je doen als je bel nog in degelijke staat is ten minste. Want het aantal opkopers, al dan niet malafide, dat de knop van je deurbel zal induwen de eerste dagen dat je auto er staat kan je niet op beide handen tellen.

Auto verkopen op internet via zoekertje

 

De beste manier is toch een zoekertje plaatsen? Wil je je auto verkopen, dan heb je de keuze tussen tal van sites waar je gratis je voertuig kan aanbieden. Wij bekeken deze sites eens vluchtig op een doordeweekse dag. De kans dat je je auto zal kwijt geraken is:

– Bij Kapaza! is jouw kans 1 op 57.800.

– Tweedehands lukt al iets beter, hier heb je een kans van

1 op 55.000.

– Bij Vroom ziet het er “heel positief” uit met een kans van

1 op 28.300.

– Bij Hebbes konden we geen aantal aanbiedingen vinden, maar

dagelijks komen er zo’n 200 nieuwe advertenties bij.

Geef toe, als men stelt dat je kans op je auto verkopen via een zoekertje bijna nihil is dat het wel aardig in de buurt komt gezien bovengenoemde cijfers.

Auto verkopen binnen 24 uur en contant uitbetaald

Oh maar, horen we je al zeggen. Op die sites kan je wel filteren. Okee, wij deden de test. Wil je jouw Mercedes verkopen, dan ben één van de vierduizend. Of met een BMW kom je aan 1 op 4.300. Bij Audi komt jouw advertentie tussen “slechts” 2.800 andere advertenties.

Hoe kan je dat je auto verkopen op een meer doordachte manier? Heel eenvoudig: bied je voertuig aan op “ikwilvanmijnautoaf.be”. Neen, dit is geen zoekertjessite. Jij biedt je voertuig aan (gratis) en voor jou gaat men op zoek naar een professionele en betrouwbare auto opkoper. Gemiddeld is men binnen de 24 uren zijn voertuig kwijt aan een zeer aanvaardbare prijs. Geen eindeloos gerinkel van je telefoon en je deur wordt niet plat gelopen, want alleen de koper welke écht geïnteresseerd is in jouw voertuig voor het bod dat jij acceptabel vindt, krijgt de contactgegevens.

 

Comments are closed.