jacuzzi in de tuin is heerlijk genieten

Steeds meer jacuzzi kopen Spaanse schoenenmerken die erin slagen de internationale markten met een gemiddelde positie . De Spaanse schoenen is een van de sterkste productieve activiteiten in de Spaanse industriële structuur , met jacuzzi  merken zoals Camper en Pikolinos bovenaan de lijst van de meest prominente . Onder de fabrikanten en distributeurs van schoenen gemaakt in Spanje , verschijnt Gadea Wellness Schoenen op het toneel als een belangrijke speler .

Gadea Wellness Shoes is een schoeisel bedrijf gespecialiseerd in de productie van schoenen voor vrouwen. Het bedrijf heeft haar commerciële en jacuzzi  productie- en design in Elda , Alicante , productieve pool van de schoenindustrie faciliteiten . Gadea werd geboren in 1987 door Aura Future Company, die het schoenenmerk Lodi bezit.

Met een productie volledig gemaakt in Spanje , Gadea controleert ambachtelijke processen van ontwerp, fabricage en marketing , in alle stadia jacuzzi van ontwikkeling. Momenteel Gadea distribueert en verkoopt haar producten in meer dan 400 verkooppunten in het land en is aanwezig in meer dan 20 landen .

” Gadea faciliteiten bevinden zich in het industriële gebied van Elda Campo Alto . Daar hebben we de fabriek , kantoren en showroom “, legt Juan Luis Arraez , partner en CFO Gadea . ” De made ​​in Spanje is iets waar we erg trots ; Wij hebben altijd ingezet voor het maken van al onze productie in het land , hebben we nooit durven productie uitbesteden in Aziatische en opkomende landen . ”

Het bedrijf heeft 147 medewerkers op de loonlijst , verdeeld tussen het gebied van productie, ontwerp , management en business . Op de korte termijn , Gadea China is van plan om het land in de hand van een lokale operator en heeft jacuzzi  een verwachte omzet voor 2014 van € 25.000 jacuzzi.

Comments are closed.