Is straling de asbest van deze eeuw?

In het dagelijks leven worden we constant blootgesteld aan diverse stralingen van verschillende apparaten. Maar is deze straling nu eigenlijk schadelijk voor de gezondheid of valt het allemaal wel mee. In dit artikel gaan we daar verder op in.

Er is geen ontkomen aan

Iedere dag komt ons lichaam in aanraking met stralingen. Wanneer we weinig straling binnen krijgen is het niet schadelijk maar tegenwoordig komen er steeds meer mobiele apparaten op de markt die allemaal straling nodig hebben om te functioneren. Deze stralingen komen ook ons lichaam binnen.

Verschillende soorten stralingen

Hierboven benoemen we een type straling die het meest voorkomt, namelijk die van mobiele apparaten. Natuurlijk zijn er meerdere soorten stralingen, namelijk:

– Stralingen bij medisch onderzoek
– Elektromagnetische straling (hoogspanningslijnen)
– Radioactieve straling (kernongeval)

Welke gevolgen kunnen stralingen hebben?

Een feit blijft dat straling een directe of late gevolgen heeft op ons lichaam. Het bedrijf Floww weet zeker dat draadloze communicatie nadelige gevolgen heeft voor de mensheid. Voorbeelden daarvan zijn vermoeidheid, slapeloosheid en overmatige transpiratie. Het bedrijf Floww heeft echter diverse producten op de markt gebracht die ons hier tegen kan beschermen.

Wat te doen tegen straling?

Zoals gezegd heeft Floww International diverse producten ontwikkeld die een bijdrage leveren aan het behouden van de natuurlijke energie. De producten van Floww bestrijden de straling niet, maar zet de straling om in een Floww Veld. Dit is een veld van natuurlijke biologische frequenties. Dit is gezonder en biedt meer bescherming dan de huidige stralingen die u binnen krijgt.

Benieuwd welke producten er al op de markt zijn gebracht? Bekijk dan de Floww webshop.

Comments are closed.