iPhone reparatie

iPhone Reparatie

Glas kapot, geen geluid of een andere hinderlijke storing, wie kent niet het ongemak van een niet goed werkende iPhone? En altijd op het verkeerde moment, want nooit kan hij gemist worden. Off-line betekent geen business, geen contact en geen communicatie. Tijd dus voor een korte stop bij ons voor een iPhone reparatie. De Telefoon en Computer Reparatie Winkel die er binnen 30 minuten voor zorgt dat je weer bereikbaar bent. Met de zekerheid van 1 jaar garantie, kapotte onderdelen die vervangen worden door originele onderdelen en tegen een uiterst scherpe prijs! Maak vandaag nog een afspraak of loop binnen zonder afspraak, het kan allemaal! Geniet tijdens de iPhone reparatie van een kop koffie en kijk ondertussen naar een van onze ervaren reparateurs die je iPhone weer als nieuw maakt. Het is leuk om te zien, je leert er wat van en ondertussen krijg je ook de nodige uitleg. En dat kost je dan niet meer dan 30 minuten. Na betaling krijgt u van ons een factuur met garantie termijn van 1 jaar.

Met je iPhone reparatie binnenlopen of hem opsturen?

Vrijblijvend binnenlopen, een iPhone reparatie afspraak maken of je iPhone opsturen? Het kan allemaal. Geeft je de voorkeur aan een vaste afspraak voor je reparatie, maak dan gebruik van onze website waar je je eigen afspraak kunt inplannen.. Woon je wat verder weg of ben je niet in de gelegenheid om langs te komen, stuur je iPhone dan op vis de post. Als je ons een mail stuurt met al je gegevens en de inlog van je iPhone dan krijg je van ons een bevestiging en kan je je iPhone goed inpakken en opsturen naar de dichtstbijzijnde vestiging. Dankzij onze 3 dagen service, kan je weer snel over je iPhone beschikken.

Onze vestigingen

De Telefoon en Computer Reparatie Winkel startte zo’n vijf jaar geleden met haar eerste vestiging in Bergen op Zoom. Onze werkwijze bleek succesvol te zijn. Zo succesvol dat we inmiddels zijn uitgebreid naar drie vestigingen zowel in Nederland en België. Naast Bergen op Zoom zijn we nu ook te vinden in Roosendaal en Antwerpen/Deurne. Het einde is nog niet in zicht… We blijven echter trouw aan onze basisgedachte: No Worries… it’s only broken. Een iPhone mag nooit lang uit de lucht zijn, hij kan niet gemist worden!

Comments are closed.