Investeren in grond is buitengewoon interessant!

Veel mensen zijn op zoek naar investeringen die lage risico’s met zich mee brengen. Voor deze doelgroep is investeren in grond zeer interessant. Grond is namelijk een duurzame investering voor de lange termijn. De belangrijkste reden om te investeren in grond is simpel; de Nederlandse bevolking groeit nog steeds ieder jaar en daardoor wordt grond schaars voor o.a. nieuwbouw.

Realistisch dromen

Iedereen droomt van een financiële situatie waardoor het leven net even iets makkelijker wordt. Een goede investering kan daarbij helpen. Het is daarbij wel goed om te weten dat u als investeerder in grond geduld moet hebben. Het is een weliswaar een veilige investering, maar verwacht geen wonderen binnen een jaar. Gebruik dus ook altijd geld dat u kunt missen om te investeren. Wilt u meer advies over grondinvesteringen dan kunt u ook terecht bij Dermot Pieters, een specialist in Nederland als het gaat om grondinvesteringen.

Waarom investeren in grond en niet in iets anders?

Er zijn natuurlijk vele mogelijkheden om te investeren. Aan sommige investeringsprojecten zijn veel risico’s aan verbonden. Vaak kunt u op korte termijn met dit soort projecten veel geld winnen of verliezen. We zetten hieronder even alle voordelen op een rijtje m.b.t. grondinvesteringen:

  • Stijging bevolking, grond wordt schaarser
  • Veilige investering voor de lange termijn
  • Rendabel
  • Vrij verhandelbaar

Wilt u meer informatie over grondinvesteringen? Volg dan Dermot Pieters op Twitter of Linkedin.

In de toekomst kijken

Volgens het specialistische beleggingsbureau Hardman & Co wordt het investeren in landbouwgrond groot. Momenteel is 10% landbouwgrond en dit aantal zal naar verwachting stijgen naar 20%. Niemand kan garanties geven, maar er liggen zeker kansen in grondinvesteringen.

Comments are closed.