Installatiebedrijf uit Enschede overgenomen

Afgelopen week is er een niet nader te noemen installatiebedrijf uit Enschede overgenomen door een ander techniekbedrijf. Op deze manier willen ze hun marktpositie versterken en door de samenwerking moet er meer omzet gerealiseerd worden in de komende jaren.

De beide eigenaren van het bedrijf zaten al een tijdje om de tafel om het geheel rond te maken en kwamen afgelopen week tot overeenstemming om het installatiebedrijf uit Enschede te laten fuseren. De personeelsleden worden samengevoegd en er volgen vooralsnog geen ontslagen binnen het installatiebedrijf uit Enschede. Door de overname willen ze de positie in de regio versterken.

Toch willen de bedrijven nog apart van elkaar blijven werken. Ze blijven allebei in hun eigen pand, maar de diensten worden wel uitgebreid naar beide bedrijven toe. Door een breed aanbod aan verschillende soorten technici en monteurs heeft het bedrijf veel specialisaties, waardoor ze eigenlijk alles op het gebied van installatietechniek kunnen realiseren. Ze verzorgen onder andere installaties in de elektrotechniek, klimaatinstallaties, ICT en industriële automatisering. Ze werken in de wonen, werken en zorg sectoren en doen er ook een groot stuk industrie bij. Het installatiebedrijf uit Enschede was de afgelopen week nog niet bereikbaar voor commentaar op de hele situatie. Hierover zal laten meer informatie volgen.

Comments are closed.