Inschakelen van een mediator

Mijn broer had een enorm lange tijd het gevoel dat hij veel te veel alimentatie betaalde aan zijn ex-vrouw. Toch heeft hij al die jaren wijselijk zijn mond gehouden, maar toch heeft hij hier altijd de vraagtekens over gehad. Om deze reden heeft hij toch maar eens contact opgenomen met zijn ex-vrouw, en hebben zij samen besloten om een mediator in te schakelen, namelijk Pacifici.

In vrede uit elkaar gegaan

Mijn broer heeft met zijn ex-vrouw nog altijd enorm veel contact. Echter waren ze beiden niet meer verliefd, en hebben zij om deze reden besloten om uit elkaar te gaan. Alles was in volledige rust verlopen, en tot op de dag van vandaag zijn beiden nog altijd tevreden met de beslissing van toen. Echter is mijn broer wel van mening dat hij dus teveel alimentatie betaalt, en om deze reden hebben zij besloten om een mediator in te schakelen voor het herberekenen hiervan. Dit is inmiddels gebeurd, en mijn broer had inderdaad gelijk!

Wil jij ook een mediator?

Wil ook jij een mediator inschakelen, en wil jij samen met de persoon in kwestie een conflict op een rustige wijze oplossen? Vraag dan nu vrijblijvend contact op via de website van mediation Groningen!

Comments are closed.