Infrarood sauna in het kort

Je lichaam ontgiften en tegelijk trakteren op de ultieme ontspanning is met de infrarood sauna gemakkelijk. De infrarood sauna zorgt er namelijk voor dat elk deel van je lichaam gelijkmatig wordt opgewarmd. Daardoor kan elk spiertje loskomen en ontspan je helemaal.

Zweten is goed voor je

Bij yoga wordt transpireren al erkend als een van de beste dingen die je kunt doen om gezond te blijven. Door te transpireren verwijden je aders en wordt daardoor de doorbloeding door je hele lichaam beter. Daarnaast kunnen je overbelaste spieren beter functioneren. Ook de productie van witte bloedcellen wordt gestimuleerd en dat versterkt je immuunsysteem. Daarnaast worden gifstoffen uit je lichaam weggespoeld door de poriën van je huid. In de infrarood sauna kunt u op een veilige en intensieve manier zweten en dus ontgiften. Zo voelt u zich gezonder en beter in balans.

In het kort: waarom de infrarood sauna?

– Lichaam: Een sessie in de infrarood sauna is een veilige en comfortabele manier om te ontgiften en pijn en stress te verlichten.

– Tijd: Een infrarood sauna heeft geen tijd nodig om op te warmen. Zo kun je gemakkelijk en snel genieten van de voordelen van de infrarood sauna.

– Milieu: Zelfs bij dagelijks gebruik van de infrarood sauna gebruikt de cabine vaak minder elektriciteit dan veel andere huishoudelijke apparaten.

– Veilig: Infrarood sauna’s zijn veilig en makkelijk te gebruiken en is daarom een uitstekende investering in de gezondheid van de hele familie.

Ga naar de website voor meer informatie over de infrarood sauna en zijn weldadige werking naar: http://www.infraroodsaunas.com

Comments are closed.