Incassobureau inschakelen

Binnenkort ga ik Incasso Advocaten, klik hier voor de website, als incassobureau inschakelen. Ik heb namelijk last van debiteuren die mijn facturen niet betalen. Zo ook laatst. Ik heb de door hem bestelde producten netjes afgeleverd binnen het termijn. Maar toen ik daar aankwam viel het mij al op dat er niet zo een goede sfeer hing. En wat bleek; ze hadden al een flinke tijd verlies geleden. Zo werd ook mijn factuur niet betaald. Daarom besloot ik om een incassobureau op te gaan zoeken. Maar hoe ben ik nu op Incasso Advocaten uitgekomen? Dat leg ik graag in dit artikel uit.

Incassobureau zoeken

Ik ben dus eerst naar een incassobureau gaan zoeken. En al snel kwam ik er velen tegen. Maar de eerste paar vond ik niet echt iets positiefs uitstralen, op basis van de website. Totdat ik Incasso Advocaten tegenkwam. Daar las ik heel mooi op de website dat ik recht heb op mijn geld en dat het inschakelen van een incassobureau mij daardoor niks zal kosten. Want wanneer ik de eventuele rechtszaak win, gaan de kosten naar mijn debiteur. Daarnaast komen de Incasso Advocaten binnen 24 uur tot actie met het sturen van een sommatiebrief.

Incasso Advocaten

Uiteindelijk heb ik dan ook besloten om voor de Incasso Advocaten te kiezen. Ik heb hen de benodigde gegevens gestuurd zoals de facturen en om welke debiteuren het gaat. Zij zijn dan ook direct tot actie gegaan! En nadat sommige debiteuren die mijn facturen niet betaald hadden erachter kwamen dat ik een incassobureau had ingezet, hebben zij direct wel betaald. Dit in tegenstelling tot een aantal anderen waar meer werk achter lijkt te zitten. Maar mocht jij een incassobureau zoeken om in te schakelen, dan kan ik de Incasso Advocaten van incassoadvocaten.nl zeker aanbevelen. Mocht jij een betere weten en kennen, dan hoor ik dat graag in een reactie.

Comments are closed.