Inbraakschade?

Het zal u maar overkomen, er is bij u ingebroken en uw waardevolle spullen zijn weg. Wat moet u dan doen? Belt u als eerste de politie om een melding te doen, daarna kunt u de slotenmaker bellen om uw schade te laten repareren. Zij zetten, als dat nodig is een nieuwe ruit voor u in de deur. Ook bij schade aan de deur of kozijnen kunnen zij snel voor u repareren. Natuurlijk plaatsen zij ook een nieuw slot voor u op de deur als deze geforceerd zijn. Als u oude sloten heeft op uw deuren en ramen dan is het voor een inbreker gemakkelijk om binnen te komen. Laat u sloten daarom vroegtijdig vervangen door sloten met een SKG of het politie keurmerk. Deze sloten kunnen uw waardevolle spullen in huis het beste beveiligen.

24/7 service

U hoort het steeds vaker, er wordt steeds meer ingebroken. Vaak gebeurd dat ‘s nachts maar tegenwoordig ook steeds vaker overdag als mensen het niet verwachten. Wees daarom op uw hoede. Wordt er in de nacht bij u ingebroken, dan heeft u ook in de nacht een slotenmaker met 24/7 service nodig. Zij kunnen u op elk moment van de dag helpen. Dat is erg gemakkelijk als er net bij u is ingebroken en u wilt de schade gelijk laten repareren voor als er weer opnieuw wordt ingebroken.

Snelle slotenmaker

Een snelle slotenmaker is zeer gemakkelijk, niet alleen voor na een inbraak maar ook als u zichzelf heeft buitengesloten. Dat kan namelijk erg vervelend zijn en u kunt uw huis of auto niet meer in. Op die momenten kunt u de snelle slotenmaker inschakelen met een 24/7 service. U hoeft dan geen rekening te houden met openingstijden. Bovendien is de slotenmaker snel ter plekke en bent u snel weer in huis of in uw auto.

Bron: Slotenmaker Direct

Comments are closed.