In elkaar geslagen vanwege oneerlijke auto verkoop

Het lijkt erop dat mensen steeds sneller ongeduldig worden en agressief gedrag vertonen, vooral in het verkeer. Hoe vaak heeft u wel niet meegemaakt dat de bestuurder voor u de middelvinger opsteekt, of uitdagende bewegingen maakt in het verkeer? Tegenwoordig loopt een kleine meningsverschil al snel uit tot een ernstige vechtpartij.

Een man uit het Limburgse dorp Born heeft besloten om zijn auto  te verkopen via een auto verkoop site, deze beste meneer had alleen niet bij de advertentie vermeld dat de auto een aantal mankementen heeft. Een koper heeft zich gemeld na aanleiding van de aantrekkelijke advertentie en besloot om de auto aan te schaffen in overleg met de Limburgse man. Onderweg naar huis reed kwam de trotse eigenaar er ineens achter dat de 2de hands auto een rare geluid maakt. Deze meneer dacht een goede deal te hebben gesloten met de Limburgse man, dus voelde zich op dat moment opgelicht en besloot terug te gaan naar het huis van de auto verkoper om verhaal te halen. De Limburgse man stapte in de auto en ontkende geluid te horen wat tot een pittige meningsverschil leidde onder het rijden. De nieuwe auto eigenaar wilde dit niet over zich heen laten gaan en heeft als gevolg de Limburgse man flink toegetakeld. De auto verkoper besloot om uit de rijdende auto te springen, dat leek hem een betere oplossing dan klappen te incasseren, en liep daardoor een aantal kneuzingen, schrammen en builen op.

Uw auto verkopen op een eerlijke manier

Veel mensen maken gebruik van occasion verkoop sites om om zoveel mogelijk potentiele kopers te lokken voor hun auto. Het gebeurt helaas nog te vaak dat mensen niet eerlijk zijn over schade aan hun auto, of mankementen wat puntje bij paaltje tot meningsverschillen of zelfs ruzies kan leiden. Soms hebben die mensen geluk dat de auto koper dit niet meteen doorheeft, of er niks van zegt maar de kans is wel erg groot dat deze erg kwaad zal worden als hij er achteraf pas achterkomt. Het beste is om in uw advertentie eerlijk te vermelden dat uw tweedehandse auto een krasje heeft, of een tik in de as zodat de eventuele auto koper daar rekening mee kan houden. Wees dan ook realistisch met de vraagprijs, als uw auto het een of het ander mankeert moet u daar ook rekening meer houden als u de prijs bepaalt. Mocht u twijfelen over de auto dagwaarde, dan kunt u deze op dagwaarde-auto.net berekenen. Op deze manier kunt op een eerlijke manier zaken doen, zonder bang hoeven te zijn voor confrontaties.

 

Comments are closed.