Impregnatie van uw gevel geeft uw woning een hedendaagse uitstraling

Impregnatie van uw gevel geeft uw woning een hedendaagse uitstraling en promoveert tevens de totale waarde enorm. Een zeer interessant soortement gevelbekleding is geïmpregneerd hout dat gecoat is met Bruynzeel Multipaint dat uw gevel een extra bescherming geeft tegen zon wordt toegevoegd door middel van efficiënte spuitmethodes voor het spuiten van muurverf. Onze gevelbekleding van hout is niet van echt te onderscheiden en wordt regelmatig al in binnen 24 uur aangebracht.
Een recent uitgevoerd project van ons is een grote gevel in Boekelo waarbij onze medewerkers de gehele houten gevel gecoat hebben. Wanneer u uw woning laat coaten door een professioneel bedrijf dat hierin gespecialiseerd is, is uw gevel onderhoudsvrij.

Wij komen graag bij u op locatie om de situatie in situ te analyseren, zodat wij het aantal tijd dat wij denken kwijt te zijn aan de werkzaamheden kunnen berekenen. Na controle kunnen wij een prijsopgaaf toezenden. Om u een duidelijk beeld te geven van de bekleding voor uw gevel, hebben wij een overzicht van gerealiseerde spuitprojecten. Om die reden leggen wij de verschillende aspecten uit die het plaatsen van een kwalitatief goede impregneren van uw gevel. Zo zullen wij het oppervlak nooit impregneren voordat het is afgeschuurd. Wij maken gebruik van luchtvrije spraytechnieken waarbij er wordt gespoten met industriële coating. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van goedkope verfsoorten.

Comments are closed.