IMMA; Nieuwe Martial Art in Gouda, In November Gratis Proeflessen

Dinsdag 20 November aanstaande bent u in gymzaal Hoogenburg van 20.30 tot 21.30 uur van harte welkom voor een gratis demonstratie en proefles van IMMA. IMMA staat voor ´internal mixed martial arts´ en is een gevechts- en levenskunst die gebaseerd is op natuurlijke principes van de mens. Natuurlijke principes brengen gezondheid en vitaliteit en brengen de natuurlijke verdedigingsreacties, die elk mens van nature al heeft, vanzelf naar buiten. Via de natuurlijke principes kom je weer dichter bij jezelf en leer je voor jezelf opkomen zonder strijd of geweld.

Door middel van verschillende oefeningen onderzoeken we de natuurlijke principes en je eigen reacties op zaken als aanval en verdediging, angst en blokkades. De effecten van de oefeningen blijven niet beperkt tot de DOJO (oefenzaal) maar hebben ook merkbaar positieve invloed op het omgaan met conflicten in het dagelijks leven. Je leert binnen IMMA hoe je deze kunt stoppen of voorkomen. De grondlegger heeft het in Martial Art termen ooit zo omschreven: IMMA heeft de uiterlijke bewegingen en zachtheid van Tai Chi, het hart van Aikido en de uitwerking van Karate. Dus of je nu ervaren bent in de vechtsporten of net begint, voor iedereen valt van alles te ontdekken in IMMA maar de kern is altijd dichter bij je eigen kracht te komen.

Er is binnen IMMA geen competitie of strijd. Het draait om leren van en met elkaar. Het gaat erom dat je een uurtje voor jezelf hebt en voor je gezondheid. In dat uurtje kan je dan vervolgens jouw eigen krachten en blokkades leren kennen. Maar altijd met plezier en openheid. Daarnaast leer je ook jezelf te verdedigen, fysiek en geestelijk. Niemand heeft het recht je gezondheid op enige manier aan te vallen en met IMMA leer je daar op natuurlijke en daardoor zeer krachtige wijze mee omgaan. Kom daarom dinsdag 20 en 27 November naar gymzaal Hoogenburg, Hoogenburg 22, Bloemendaal, Gouda. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Peter van Gameren, 06 – 52 45 25 97. Hier vind je een link naar de flyer van IMMA Gouda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *