Hyundai i10 1.1 i-Drive Cool kopen met 20% korting

Nederlanders zijn dol op kleine, zuinige auto’s maar houden aan de andere kant ook van luxe. Dit klinkt in eerste instantie een beetje tegenstrijdig, maar is gezien de aanbieding op deze luxe uitvoering van de Hyundai i10 zeker niet onmogelijk. 1DayCar.com en Hyundai kunnen in dit geval zowel kwaliteit als messcherpe prijzen garanderen! Op 1DayCar.com vindt u dagelijks scherpe aanbiedingen voor nieuwe auto’s. Bij elke wens op autogebied heeft 1DayCar.com een passende auto met een interessante korting.

Kleine auto’s zijn helemaal in. U hoeft maar op straat om u heen te kijken en u zult gelijk zien dat de Fiat 500’s en Toyota Aygo’s het straatbeeld beheersen in vergelijking met grote auto’s zoals Mercedessen. Dat heeft te maken met meerdere zaken, zoals gebrek aan parkeerruimte in de stad, steeds meer eenpersoons huishoudens maar uiteraard ook met financiën. Compacte auto’s zijn gewoon erg handig in een dichtbevolkt land zoals Nederland: goedkoop in de belasting, zuinig met brandstof, makkelijk te besturen en eenvoudig te parkeren.

  • Een kleine nieuwe auto kopen?

Kleine auto’s zijn niet alleen financieel aantrekkelijk maar ook best stoer. De recentere modellen zien er erg modern uit en zijn ook nog eens mooi luxe van binnen. Ze zijn voorzien van veilige techniek en luxe gadgets die u vroeger alleen op grote auto’s zag. U zult u net zo gemakkelijk voelen als in een grote Mercedes maar een stuk goedkoper uit zijn. En ook heb u al die parkeerellende niet in te krappe straten. Wil u de oude auto inruilen en een leuke Hyundai i-Drive Cool kopen? Grijp dan nu uw kans! Op dit moment is er een geweldige Hyundai i-Drive aanbieding op de nieuwe auto kopen site 1daycar.com.

  • Oude auto inruilen voor de nieuwe Hyundai i-Drive Cool aanbieding?

Op de nieuwe auto site 1DayCar.com kun u de oude auto verkopen en een nieuwe auto kopen met prachtige kortingen. Door de Hyundai i-Drive Cool nu te kopen bespaart u 2.106 euro op de totale prijs, dat is 20% korting op een nieuwe auto!

En dan hebben we het nog niet over de besparing gehad die deze auto zal opleveren op het gebied van brandstofverbruik en wegenbelasting. Deze auto kopen zal in alle opzichten in uw voordeel werken, en als bonus rijdt u ook nog eens in een fijne, moderne auto die met de tijd meegaat.

Comments are closed.