Hyundai i10 1.0i i-Drive Cool Bianco met 1.000 euro korting

Hyundai’s zijn zeer geliefd onder de bevolking dankzij hun compact formaat, laag brandsof verbruik en lage vaste lasten. Veel mensen willen niet overgaan op een wat kleinere auto omdat ze er qua luxe niet op achteruit willen gaan. Met de nieuwe Hyundai i10 is dat zeker niet aan de orde. De auto is handig, compact en modern maar heeft ook allerlei interessante extra’s die zowel voor extra veiligheid, als voor luxe rijervaring zorgen.

Overal zijn kleine auto’s te zien in Nederland, kijk maar een keer om u heen en u zult tot dezelfde conclusie komen. Duidelijk zichtbaar in ons straatbeeld is dat de kleinere auto’s in aantal de overhand hebben ten opzichte van de grotere auto’s. Dat heeft te maken met meerdere zaken, zoals gebrek aan parkeerruimte in de stad, steeds meer éénpersoons huishoudens maar uiteraard ook met financiën. Compacte auto’s zijn gewoon erg handig in een dichtbevolkt land zoals Nederland: goedkoop in de belasting, zuinig met brandstof, makkelijk te besturen en eenvoudig te parkeren.

Overgaan op een zuinige auto zonder luxe op te geven?

Kleine auto’s zijn niet alleen financieel aantrekkelijk maar ook uiterst modern in deze tijd. De recentere modellen zien er erg stoer uit en zijn ook nog eens luxe van binnen. In de meeste zult u uitgebreide techniek en luxe gadgets vinden zoals ingebouwde GPS, stuurbekrachtiging, airbags enzovoorts. U zult u net zo gemakkelijk voelen als in een duurder ander merk, alleen voor minder dan de helft van de prijs.U hoeft dan ook niet over parkeerruimte in te zitten met de Hyundai i10 i-Drive, de compacte vorm zorgt ervoor dat u de auto bijna overal kwijt kunt. Wilt u de oude MPV verkopen en een leuke Hyundai aanschaffen? Grijp dan nu uw kans! Op dit moment is er een geweldige Hyundai i-Drive aanbieding op de nieuwe auto kopen site 1daycar.com.

Oude auto verkopen om over te kunnen gaan op de Hyundai i10 i-Drive?

Op de nieuwe auto kopen site 1DayCar.com kun u de oude auto verkopen en een nieuwe auto kopen met dagelijkse nieuwe aanbiedingen in alle regio’s. Door de Hyundai i10 i-Drive Cool nu aan te schaffen via 1DayCar.com bespaart u 1.000 euro op de prijs van de nieuwe auto.

Bovendien zult u voortaan ook aanzienlijk minder kwijt zijn aan reparatie kosten en brandstof omdat de auto zuinig rijdt , maar ook gegarandeerd lang mee zal gaan.

Comments are closed.