Hygenisch werken dankzij Man & Machine

Op vrijwel iedere werkplek is hygiëne belangrijk. Maar niet op iedere werkplek is het zo belangrijk als bijvoorbeeld in een ziekenhuis of tandarts. Het is belangrijk dat de maatregelen voor hygiëne vrijwel overal getroffen worden. Dus ook een schoon gebouw, schone computer en dergelijke is hiervoor van belang. Gelukkig zijn er tools om dit allemaal een beetje gemakkelijk te maken. Deze kan u verkrijgen via Man & Machine.

Hygiene staat altijd bovenaan!

Voor hygiene op de computer werkplek kan u terecht bij Man & Machine. Zij leveren bijvoorbeeld spatborden die u over het toetsenbord kan plaatsen. Hierdoor blijft het toetsenbord hygenisch schoon en hoeft u deze niet dagelijks te reinigen, het spatbord daarentegen natuurlijk wel. Maar dit gaat een stuk eenvoudiger. Ook kan u ervoor kiezen om een speciaal toetsenbord aan te schaffen wat bestendig is tegen bijvoorbeeld olie en water. Dit wordt vaak gebruikt in bepaalde industrieen en is misschien ook een mooi alternatief voor bij u op de werkplek!

Meer weten over de mogelijkheden?

Op de website van Centenna leest u alles over deze speciale producten. U kan ook contact opnemen met een van de medewerkers, zij kunnen u advies geven over het passende product bij uw wensen. Meer weten? klik hier voor de website van Centenna.

Comments are closed.