Huis veiliger maken

Mijn vrouw en ik hebben besloten om een groot gedeelte van ons huis te renoveren. Mijn vrouw en ik zijn van mening dat wij beiden het huis sterk verouderd vinden, en willen graag dat het huis weer tot leven komt. Bovendien is de trap al ernstig versleten, en willen wij graag binnenkort ons gezin uitbreiden. Het is dan belangrijk dat het huis natuurlijk geen plekken kent die gevaarlijk kunnen zijn voor het kind. Om deze reden hebben wij trappen van hout laten maken door een specialist.

Via een oud collega kwamen wij terecht bij de specialist die gespecialiseerd is in allerlei soorten trappen. Mijn ex collega wist dat mijn vrouw en ik onze trap wouden renoveren, en om deze reden heeft hij dan ons de specialist getipt. Wij hebben met deze vervolgens contact opgenomen om onze wensen te bespreken. Inmiddels een aantal weken verder is de trap al gezet en is mijn vrouw bovendien in verwachting van ons eerste kind. Het huis is bijna helemaal af, en wij zijn er helemaal klaar voor om een kind in huis te hebben.

Wil jij meer informatie over de specialist in houten trappen? Klik dan voor meer informatie op de linkjes in dit bovenstaande artikel!

Comments are closed.