Hovenier voor uw tuin in Almelo

Tijdens het hovenier in Almelo eerste kwartaal , de vraag naar nieuwe apparatuur en machines van mijnbouwbedrijven bleef dalen . Als gevolg hiervan , mijnbouw verkoop van apparatuur CAT daalde in alle belangrijke regio’s zoals hovenier in Almelo Noord-Amerika , Europa, Azië – Pacific en Australië . Overall , mijnbouw verkoop van het bedrijf gecontracteerd door meer dan een derde tot 2,1 miljard dollar over het eerste kwartaal . Deze sterke daling is een gevolg van de mijnbouw bedrijven over de hele wereld snijden hun kosten en kapitaaluitgaven in een poging om hun hovenier in Almelo winst te verhogen . Veel mijnbouwbedrijven in het recente verleden gemaakte grote afschrijvingen van activa die hen dwong om te bezuinigen op investeringen in nieuwe mijnen en en apparatuur . In plaats daarvan , op dit moment de meeste mijnbouwbedrijven zijn gericht op het vergroten van de productiviteit van hun bestaande mijnen . Dit weegt op de vraag naar nieuwe mijnbouw machines en uitrusting zoals mijnbouw vrachtwagens, wielladers , shovels en saai apparatuur.

Wat de toekomst betreft , hoewel de prijzen van de hovenier in Almelo meeste gewonnen grondstoffen blijft boven investeringen drempels en de mijne productie blijft verbeteren , CAT -cijfers dat herstel van de vraag naar nieuwe mijnbouw-apparatuur is niet waarschijnlijk in 2014 . Aldus , 2014 als 2013 , zal waarschijnlijk een moeilijk jaar voor de CAT ’s zijn mijnbouw .
Hogere Construction Equipment & Motor Sales Offset hovenier in Almelo de daling van de Mining Equipment Sales

Aan de andere kant , deze daling in de mijnbouw segmentverkoop CAT werd gecompenseerd door de groei van de bouw en de verkopen van motoren . Bouw segment verkopen CAT steeg jaarlijks met 20% tot $ 5100000000 in het eerste kwartaal . Deze stijging werd voornamelijk veroorzaakt door de hogere aankopen hovenier in Almelo van de Cat dealers in afwachting van een hogere vraag eindgebruiker in het tweede kwartaal . Bouw verkoop CAT ’s hebben een zekere mate van seizoensgebondenheid als haar dealers meestal toe te voegen aan hun voorraden in het eerste kwartaal in de voorbereiding van hogere leveringen aan eindgebruikers , zoals bouwbedrijven in het tweede kwartaal . Bovendien , deze groei is dealer aankopen in het eerste kwartaal was verspreid over alle belangrijke regio’s, waaronder Noord-Amerika , Europa , Afrika en het Midden – Oosten en China . Dit suggereert dat Cat dealers zijn te anticiperen op de verkoop bouwmachines hovenier in Almelo aan eindgebruikers over deze belangrijke markten te stijgen in de komende maanden . Dit is een goed teken voor CAT en wij berekenen het bedrijf verhoogde de vooruitzichten voor de bouw verkoop van apparatuur op basis van deze solide dealer aankopen tot 20 % jaar-op- jaar groei in 2014 , van 10 % groeiprognose jaar-op- jaar hovenier in Almelo eerder.

Comments are closed.