Hovenier in Eibergen en omgeving

De eigenaar hovenier Eibergen van een Chattanooga hoveniersbedrijf in rekening is gebracht in een zaak die de federale ambtenaren zeggen gaat omkoping van een overheidsfunctionaris en het witwassen van geld in Afghanistan .

Een informatie ingediend tegen James C. Pittman in Chattanooga Federale Hof zegt andere betrokkenen , zoals een man die hij was gestationeerd met bij Fort Campbell , Kentucky , en vader van die man , die woont in Horn Lake , Mississippi

De andere twee mannen zijn in de informatie als Co – samenzweerder # 1 en Co- samenzweerder # 2 bedoelde .
De autoriteiten zeiden de bankrekening voor het hoveniersbedrijf was in Chattanooga .

De informatie zegt mede – samenzweerder # 1 was een actieve dienst lid van het Amerikaanse leger die in Afghanistan .

Het zegt van rond oktober 2008 tot ongeveer januari 2010 , de samenzwering betrokken omkoping van een overheidsfunctionaris en de overdracht van grote fondsen van Afghanistan naar Chattanooga .

De informatie zegt mede – samenzweerder # 1 , tijdens het werken in Afghanistan met het Amerikaanse leger , ” zou ten onrechte verkrijgen van grote hoeveelheden contant geld , van aannemers die zaken doen met het Amerikaanse leger , en in ruil voor zijn officiële handelingen met het Amerikaanse leger . ”
Er staat bij tal van gelegenheden , kan Co – samenzweerder # 1 ook containers met contant geld uit Afghanistan naar Pittman – ongeveer $ 70.000 – met het begrip tussen de twee dat Pittman het geld zou de bal door zijn hoveniersbedrijf en terug het meeste aan Co – samenzweerder # 1 in de vorm van ” loon ” controles van de bankrekeningen van het bedrijf .

De informatie zegt de vader zou Pittman geven ongeveer $ 20.000 die hij in contanten verscheept uit Afghanistan voor Pittman ontvangen ook de bal door zijn hoveniersbedrijf en terug het meeste aan Co – samenzweerder # 2 in de vorm van ” loon ” controles van de bankrekeningen van het bedrijf .

Comments are closed.