Houten vloer vernieuwen

Samen met mijn ouders hebben wij afgelopen jaar besloten om onze houten vloer helemaal te vernieuwen. Echter is het vernieuwen van een houten vloer enorm duur, dus hebben wij besloten om de houten vloer te schuren. Echter is het zelf schuren van de houten vloer een enorm karwei, en zou dit ook mis kunnen gaan. Een houten vloer schuren moet je altijd door een specialist laten doen. Je vloer zal er weer als nieuw uitzien, en toch zijn de kosten een stuk minder. Om deze reden hebben wij voor deze oplossing gekozen.

Via de website van de specialist hebben wij gratis een offerte aangevraagd. Vervolgens hebben wij heel snel een afspraak gemaakt met de specialist, en diezelfde week kwam de specialist met al zijn gereedschappen naar ons huis. Hier heeft hij zijn specialiteit uitgevoerd, en heeft hij onze hele vloer geschuurd. Dit deed hij stofvrij en bovendien hebben wij ook een garantie op de vloer gekregen. Op deze manier kunnen wij weer met de blote voeten over de vloer lopen, zonder dat de vloer aan het splinteren is.

Wil jij meer informatie ontvangen over deze specialist en ben je benieuwd naar wat de kosten van een parketvloer schuren zijn? Bekijk dan eens de website van de specialist! Ons hebben zij enorm geholpen, en nu willen zij u helpen!

Comments are closed.