Het maken van facturen en urenregistratie digitaal

Als u een bedrijf heeft bent u vast op de hoogte van administratie. Een onderdeel wat voor klanten niet zichtbaar is, maar wel heel erg belangrijk is om een bedrijf op orde te houden. Deze taak is niet de leukste taak die er bestaat. Gelukkig is Workspace hiervan op de hoogte en hebben zij gezorgd voor meerder software programma’s die administratie en dergelijke, zoals het maken van facturen, een stuk sneller en makkelijker doen verlopen. 

Over de software programma’s

Een aantal dingen die Workspace biedt zijn het maken van offertes, het maken van facturen en een programma voor het registreren van werkuren. De eerste twee genoemde dingen verlopen ongeveer hetzelfde. U kunt nadat u geregistreerd bent bij Workspace documenten openen die als basis dienen. Deze kunt u vervolgens met onder andere uw huisstijl naar wens aanpassen. Zodra de offerte of factuur klaar is kunt u deze digitaal naar de klant versturen en kan de klant deze digitaal accepteren of betalen. Uren registratie is een online programma waarin alle uren, taken en rapportages van personeel in komt te staan.

Direct aan de slag

Wilt u direct aan de slag met het programma voor urenregistratie en voor het maken van facturen en offertes? Wacht dan niet langer en ga naar de website om direct te beginnen.

 

Comments are closed.