Heerlijk op rondreis door Mozambique

Mozambique, het land van vele mogelijkheden. Tijdens je rondreis Mozambique zal je erachter komen dat er écht heel veel doen is in Mozambique.

In het zuiden van rondreis Mozambique zal je mooi stranden, prachtige riffen en natuurlijk de altijd warme oceaan treffen. Dit alles is natuurlijk een grote trekpleister van Moazambique  en dat is natuurlijk niet voor niets. Bezoek eens Tofo, Inhambane en Vilanculos, prachtige locatis waar je niet alleen heerlijk aan het strand kunt liggen maar ook uitstekend terecht kunt voor een actieve vakantie. De duik- en watersportmogelijkheden zijn hier echt volop aanwezig.

In de winter van rondreis Mozambique kun je hier ook heerlijk zonnen, deze valt in juli/augustus. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Zuid-Afrika is het hier rond deze tijd nog steeds aangenaam warm en dit geldt ook voor het water.

Het noorden van Mozambique is lastiger te bereiken. De wegen zijn hier niet zo goed en de meeste autoverhuurders willen daarom het risico niet aan. Als jij tijdens je rondreis Mozambique met pech komt te staan, hebben zij namelijk geen back-up voertuig klaarstaan.

Natuurlijk hoef je je tijdens je rondreis Mozambique niet alleen te beperken tot het strand. Zo is er ook het prachtige Limpopo Park, waar je allerlei wild aan zult treffen. De dieren kunnen zich hier gewoon lekker vrij bewegen en de natuur is ook prachtig. Hiernaast heb je tijdens je rondreis Mozambique ook nog het Goronggosa National  Park, waar je nog meer wild aan zult treffen. Nadeel van dit park is wel dat het verder in het noorden, dat zoals beschreven, niet zo goed bereikbaar is. Alsnog is deze naam wel de moeite van bewaren waard, want hier is de natuur nog ongerepter.

Sowieso is rondreis Mozambique echt een uniek land om te bezoeken. De massa’s toeristen hebben Mozambique eigenlijk nog niet zo ontdekt, maar dat heeft natuurlijk ook wel weer zo z’n voordelen. Je kunt overal goed bij en zult echt nog ongerepte natuur aantreffen in het prachtige Mozambique.

Comments are closed.