Haal de lente in huis met tulpen: laat bloemen bezorgen in Amsterdam

Topbloemen.nl biedt een breed assortiment boeketten, geïnspireerd op het seizoen die worden bezorgd in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland. Vanaf deze week is het mogelijk via Topbloemen.nl alvast de lente in huis te halen. Topbloemen lanceert een nieuw productaanbod met daarin de mooiste tulpen waarbij een keuze kan worden gemaakt uit verschillende kleuren en soorten.

Bloemen bezorgen in Amsterdam en door heel Nederland
Bloemen die vandaag bestelt worden kunnen vaak dezelfde dag nog worden geleverd op elk gewenst adres binnen Nederland. Zo kan Topbloemen bijvoorbeeld bloemen bezorgen in Amsterdam.

Tulpen, een bekend Nederlands symbool
De tulp wordt gezien als een belangrijk Nederlands symbool. Het is al honderden jaren een van de populairste bloemen. Tulpen vinden hun oorsprong in Azië, maar zijn sinds 1600 binnen Nederland uitgegroeid tot een gewilde bloem en tevens statussymbool, waarna een levendige tulpenhandel opbloeide. Inmiddels bestaan er meer dan 4000 tulpensoorten, verdeeld over 15 categorieën. Er zijn diverse typen vroeg bloeiende tulpen, waaronder de soorten Yokohama, Apricot Beauty, Prinses Irene.

Bloemen nog dezelfde dag in huis
Ondanks dat de wintermaanden nog niet voorbij zijn kan de lente vandaag nog in huis worden gehaald. Het kopen van tulpen, daarvoor hoeven we niet meer naar de markt. Dit kan snel en eenvoudig online via de webshop van Topbloemen. Topbloemen biedt 7 dagen versgarantie en beschikt over meer dan 500 aangesloten topbloemisten waardoor vaak nog dezelfde dag kan worden bezorgd, onder meer in Amsterdam.

Comments are closed.