GSM verkopen

In Nederland zijn er gemiddeld 2 tot 3 GSM’s die niet gebruikt worden! Er komen steeds meer GSM’s op de markt en de gemiddelde levensduur van een GSM is ongeveer 1 jaar. Hierdoor liggen er nog veel GSM’s thuis in de la die niet gebruikt worden. Dit is zonde, je GSM verkopen voor geld is namelijk ook mogelijk!

Je oude GSM is vaak nog veel geld waard, door je oude GSM te verkopen aan één van de vier grote opkopers van GSM’s verdien je nog veel geld! Naast een GSM verkopen voor geld kun je deze ook verkopen en het geld doneren aan een goed doel! Vaak hebben de opkopers van GSM’s sowieso al afspraken met goede doelen waardoor een percentage van de opbrengst naar een goed doel gaat! Je GSM verkopen voor geld is dus niet alleen goed voor je eigen portemonnee maar ook voor andere!

Naast werkende GSM’s zijn ook kapotte en defecte GSM’s veel geld waard! Je kapotte of defecte GSM verkopen voor geld is dus ook een optie! Op deze manier krijg je toch nog geld terug voor een GSM die je niet eens meer kan gebruiken!. De opkopers van GSM’s in Nederland verkopen dan de werkende/goede onderdelen aan derde wereld landen waar ze al deze onderdelen weer kunnen samenvoegen om een werkende GSM te krijgen!

Je GSM verkopen voor geld is ook goed voor minder bedeelde landen! De mensen in deze landen kunnen het zich vaak niet veroorloven om de nieuwste GSM’s te kopen. Door jou GSM te verkopen voor geld hebben zij de mogelijkheid jouw oude GSM te kopen en deze te gebruiken. Aangezien de levensduur van GSM’s steeds korter wordt zijn jouw oude GSM’s nog steeds relatief nieuw voor de mensen in armere landen! Een GSM verkopen voor geld is dus zowel goed voor jouw als voor hen!

Voor meer informatie en het laatste nieuws over het inleveren van je oude mobiele telefoon voor geld kun je kijken op:GSM verkopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *