Google Apps Beheer voor een succesvolle overstap

Enschede, 3-12-2012
Nederlandse bedrijven zien steeds meer in hoeveel voordelen de cloud opleverd. Het maakt werken een stuk flexibeler als documenten veilig online opgeslagen kunnen worden waardoor werknemers ook thuis en op reis kunnen werken.

Dit jaar zijn er al een aantal grote Nederlandse organisaties volledig overgegaan op het nieuwe werken in de cloud. Daarbij zijn cloud computing consultants van groot belang geweest voor de succesvolle implementatie en als adviseur bij de verandermanagement.

Caase.com is zo´n bedrijf die een gedegen ervaring heeft opgebouwd bij het adviseren en implementeren van complexe cloud oplossingen bij multinationals. Ook heeft Caase.com vele MKB´s geholpen om een succesvolle overstap te realiseren. Het bedrijf helpt bedrijven om over te gaan naar de cloud oplossing van Google. Google Apps is een goedkope cloud oplossing die helemala compleet is. Bij een succesvolle overstap van offline werken naar Google Apps heeft Caase.com ook bewezen dat een proffesionele Google Apps beheer van groot belang is voor een geslaagde overstap. Het is erg welkom om een team van experts achter de hoede te hebben die zorgt dat werken in de cloud werkt en blijft werken voor uw organisatie. Ze denken mee met de optimalisatie van bedrijfsprocessen en behandelen de ICT supports voor uw bedrijf.

Bedrijven die de overstap al hebben gemaakt zijn onder ander Wegener, ESTRO en Novay.

Als u interesse heeft in de overstap naar Google Apps en graag gebruikt maakt van een professionele en vertrouwde Google Apps beheer kunt u contact opnemen met Caase.com.

Caase.com
Hengelosestraat 525
7521 AG
Enschede

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *