Goedkoopste warmtepomp van Nederland

Eerder op 8 april , het goedkoopste warmtepomp kwik steeg tot 31,4 ° C in Sevilla , Spanje , en 35,1 ° C in Marrakech , Marokko . Sindsdien is de daaropvolgende daling van de maximale temperaturen onder 20 ° C 2 dagen in Sevilla , en 3 dagen beneden 25 ° C in Marrakech . Het volstaat te zeggen dat het voorjaar was al warm en droog in deze regio’s. Maar sinds 28 april , is de situatie veranderd , met temperaturen van een stuk boven , met warmtepomp  waarden vallen meer dan 30 ° C , en tot 41,7 ° C in Marrakech gisteren en 36.3 ° C in Sevilla afgelopen zondag .
8 tot 10 ° C boven de normen

Hoewel deze gebieden zijn gewend aan hoge temperaturen , de temperaturen opgetekend deze dagen zijn eigenlijk ver boven de normen voor mei . In Sevilla , de gemiddelde maximumtemperatuur in deze periode is 27 ° C , terwijl in de warmtepomp  afgelopen dagen , het kwik steeg 7-10 ° C boven deze waarde . Dezelfde conclusie in Marrakech ( +10 ° C ) in Marokko , Lissabon ( 4 ° C ) in Portugal , Algiers ( 5 ) in Algerije , of Djerba ( 6) in Tunesië waar de temperatuur ruim boven de normale van seizoen .
De warmte gaat door tot vrijdag

Deze hoge temperaturen beïnvloeden het hele zuiden van het Iberisch schiereiland en de Maghreb , zij het met contrasten , afhankelijk van het terrein ( inclusief Atlas ) , maar ook de nabijheid van de Atlantische Oceaan of de Middellandse Zee . Bijvoorbeeld temperaturen bereikten zondag ‘slechts’ 27,2 ° C in Algiers ( Algerije) op warmtepomp  de oevers van de Middellandse Zee , of 25 ° C naar Casablanca ( Marokko ) op de stranden van de Atlantische Oceaan .
Deze situatie zal naar verwachting blijven in ieder geval tot morgen , onder invloed van een tropische luchtmassa uit de Sahara . De temperatuur zou meer in lijn met het seizoen te worden dit weekend warmtepomp .

Comments are closed.