Gevelbekleding voor uw bedrijvencomplex

Gevelbekleding vervaardigd uit hout geeft een bedrijvencomplex een hedendaagse uiterlijk en vergroot daarbij de verkoopwaarde behoorlijk. Een zeer interessant type gevelbekleding is gevelbekleding hout dat gecoat is met Hechthout dat uw gevel een extra bescherming geeft tegen zon wordt toegevoegd met behulp van industriële verfmethodes voor het toebrengen van beits. Onze impregnatie van uw gevel is van professionele kwaliteit en wordt veelvuldig al in in ongeveer één dag ten uitvoer gebracht.
Een recent uitgevoerd project van ons is een een gerenoveerde woning in Enschede waarbij wij de gehele façade gecoat hebben. Wij raden u aan om uw gevel te laten impregneren door een professionele coater, is uw gevel onderhoudsvrij.

Wij komen graag bij u op locatie om de omstandigheden ter plaatse te aanschouwen, zodat wij het aantal tijd dat wij denken kwijt te zijn aan de werkzaamheden kunnen beoordelen. Aan de hand hiervan kunnen wij een prijsopgave aanleveren. Om u een helder beeld te geven van de impregneren van de gevel, hebben wij een aantal voorbeelden voor u. Om die reden leggen wij de verschillende aspecten uit die het plaatsen van een kwalitatief goede gevelbekleding voor hout. Zo zullen wij het oppervlak nooit schilderen voordat het is afgewerkt met de schuurmachine. Wist je dat wij juist niet gebruik maken van een lichte spraytechniek omdat onze werkzaamheden dan vier keer zo lang duren? Wij maken gebruik van een krachtigere spuittechniek.

Comments are closed.