Gevelbekleding vervaardigd uit hout

Gevelbekleding vervaardigd uit hout geeft uw huis een authentieke uitstraling en vermeerdert daarnaast de waarde behoorlijk. Ons meest gebruikte soortement gevelbekleding is geïmpregneerd hout dat gecoat is met Nautex verf dat uw gevel een extra bescherming geeft tegen zure regen wordt aangebracht met het gebruik van deskundige spuitmethodes voor het aanbrengen van industriële verf. Onze impregnatie van uw gevel is van hoogwaardige kwaliteit en wordt vaak al in een dag toegepast.
Een gerealiseerd project van ons is een grote bedrijfshal in Eibergen waarbij onze medewerkers de gehele houten gevel van een laag coating voorzien hebben. Om te voorkomen dat uw woning vervalt raden wij aan om een spuitbedrijf in te huren dat raad weet met coating, heeft het pand waar u uw bedrijfswerkzaamheden uitvoert een professionele uitstraling.

Wij komen graag bij u op bezoek om de klus ter plaatse te observeren, zodat wij de hoeveelheid tijd dat wij denken kwijt te zijn aan de werkzaamheden kunnen inschatten. Na de observatie kunnen wij een prijsopgave toesturen. Om u een gedetailleerd voorbeeld te geven van de gevelbekleding voor uw woning, hebben wij foto’s geplaatst van ons laatst gerealiseerde werk. Hierdoor leggen wij de verschillende aspecten uit die het plaatsen van een kwalitatief goede gevelbekleding voor hout. Zo zullen wij het oppervlak nooit verven voordat het is afgeschuurd. Wist u dat onze spuittechniek twee keer zo snel werkt als dat wij hetzelfde oppervlak met een roller doen?.

Comments are closed.