Gevelbekleding van hout plaatsen

Impregnatie van uw gevel geeft het bedrijfspand een natuurlijke uitstraling en vergroot tevens de totale waarde behoorlijk. Een vooraanstaand vorm gevelbekleding is houten gevelbekleding dat gecoat is met ISI paint dat uw gevel een extra bescherming geeft tegen De coating op uw houten gevel wordt toegebracht met behulp van professionele verftechnieken voor het toebrengen van coating. Onze gevelbekleding hout is van hoogwaardige kwaliteit en wordt regelmatig al in één werkdag verwezenlijkt.
Een recent uitgevoerd project van ons is een prachtige houten gevel in Buurse waarbij onze collega’s de gehele buitenkant van een laag coating voorzien hebben. Wanneer u kiest voor een professionele coating voor uw bedrijfspand, zorgt u ervoor dat uw woning in goede conditie blijft.

Wij komen graag bij u op bezoek om de omstandigheden op de plek zelf te waarnemen, zodat wij de hoeveelheid werkuren kunnen berekenen. Na controle kunnen wij een prijsopgave ontwikkelen. Om u een duidelijk voorbeeld te geven van de bekleding voor uw houten gevel, hebben wij een aantal opgeleverde projecten voor u gefotografeerd. Daardoor leggen wij de verschillende aspecten uit die het plaatsen van een kwalitatief goede gevelbekleding. Zo zullen wij het oppervlak nooit verven alvorens het is afgewerkt met de schuurmachine. Wist je dat wij juist niet gebruik maken van een lichte spraytechniek omdat onze werkzaamheden dan vier keer zo lang duren? Wij maken gebruik van een krachtigere spuittechniek.

Comments are closed.