Krijg Geld Voor Oude Telefoon!

De nieuwe toestellen volgen de oudere telefoons steeds sneller op! Hierdoor blijven oude mobiele telefoons in de la liggen en worden deze mobieltjes niet meer gebruikt. Vooral in de rijkere landen is er weinig interesse in tweedehands telefoons of oudere modellen. Het is dan ook zonde dat het merendeel van deze telefoons geen tweede leven krijgt, terwijl een oude telefoon verkopen heel makkelijk is!

Geld Voor Oude Telefoon

De grote telefoonrecyclers Recycle Michael, Zonzoo, Cash4Mobile en Envirofone zorgen er voor dat deze toestellen naar een land gaan waar deze toestellen nog wel gewild zijn en jij kan zo ook direct een oude telefoon verkopen. De consumenten in deze landen hebben relatief minder te besteden waardoor het gebruik van tweedehands toestellen of telefoons die net die nieuwe functie niet hebben toch aantrekkelijk worden. Ook worden veel mobieltjes helemaal gestript waarna de onderdelen worden hergebruikt, dit gebeurt bij zowel de covers (de buitenkant) als met accu’s, lcd’s etc. (de binnenkant).

Helaas zijn er veel mensen nog niet bekend met het fenomeen dat je veel geld voor je oude telefoon kan krijgen door deze online aan een opkoper te verkopen. Wij zien het dan ook als onze taak om mensen hierop te attenderen, zodat jij er nog een leuk zakcentje aan overhoudt en zo ook het aanbod in andere landen vergroot wordt. Een oude telefoon verkopen is daarnaast makkelijk en snel, dus een kleine moeite voor veel geld!

Voor meer informatie en het laatste nieuws over het inleveren van je oude mobiele telefoon voor geld kun je kijken op:Geld Voor Oude Telefoon!

One comment

  1. Lara schreef:

    Op http://www.mobieletelefooninleveren.nl kun je ook je oude mobiele telefoon inleveren voor geld!

  2. Bram schreef:

    Op http://www.mobielinleveren.nl kun je direct het geld voor je mobiel schenken aan een goed doel! Je telefoon inleveren is nog nooit zo makkelijk geweest als hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.