Geld verdienen met een auto die rijp is voor de sloop

Wellicht denk je dat dit niet mogelijk is, maar zelfs aan een auto waarin niet goed meer te rijden is kun je nog geld verdienen. De prijs die je nog kunt ontvangen voor jouw beschadigde auto hangt natuurlijk wel af van de schade die aan de auto is ontstaan tijdens het ongeluk. Het hangt er natuurlijk ook wel een beetje vanaf hoe oud de auto is en van welk merk de auto is.  Als je een exclusief merk hebt krijg je natuurlijk meer geld dan wanneer je een auto hebt die op grote schaal geproduceerd is.

Wat je kunt verdienen aan de auto die je naar de sloop brengt
Het bedrag is dus zoals al gezegd beïnvloedbaar door een aantal factoren. Als je een net nieuwe auto van een goed merk Total loss rijdt maar er nog wel belangrijke onderdelen in zitten die opnieuw gebruikt kunnen worden dan kun je daar nog wel wat geld voor krijgen. Je kan daarbij denken aan enkele honderden euro’s in de meeste gevallen, maar bij exclusieve auto’s als een Ferrari of een Lamborghini kun je waarschijnlijk nog wel enkele duizenden euro’s terugkrijgen als je die auto afgeeft aan de sloop. 

Andere mogelijkheden met de sloopwaardige auto
Je kunt de auto ook in onderdelen te koop zetten op het internet en wachten op reacties van mensen die de onderdelen zouden willen kopen. Dit kun je dan het beste doen via sites als marktplaats.nl waar dagelijks veel mensen actief zijn.

Van der Ven Autorecycling B.V.: 0165-559230

Comments are closed.