Geboorte-en trouwetiketten

De geboorte van een kind of de dag waarop je het ja-woord geeft aan je grote geliefde moeten toch wel vallen onder de mooiste dagen van je leven. Het is dan ook logisch dat je hier wat tijd aan wilt spenderen. Soms is het wel handig dat je goed inplant waar je nu precies veel tijd in wilt steken.

Ben je liever een hele dag bezig om elke enveloppe met de hand te adresseren of maak je liefst het feest wat in orde?

Ik veronderstel dat het laatste puntje toch net iets belangrijker is dan het eerste. Het adresseren van enveloppen kan snel en makkelijk verlopen zonder te moeten inboeten aan originaliteit en persoonlijkheid. Tegenwoordig kan je al hele mooie etiketten printen met een motief dat bij jouw gebeurtenis past. Zo kan je bijvoorbeeld een mooie achtergrond met twee ringen gebruiken voor een trouwerij of een roos of blauw adressen etiketje voor de geboorte van een kindje.
Ook de adressen zelf kunnen aangepast worden aan jouw gewenste stijl. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om de adressen te printen in kalligrafie of in oude gedrukte letters. Alles is mogelijk!.

Door je etiketten op voorhand te printen bespaar je veel tijd. Je maakt op voorhand een document op met de adressen bestanden, je kiest een gewenst etiket en je laadt dat bestand op. Binnen geen tijd krijg je jouw etiketten thuis is de bus voorzien van het juiste design en het juiste adres. Op die manier verlies je geen uren werk door alles met de hand te schrijven want je hoeft de gedrukte stickers te plakken.

Je kan je etiketten laten printen bij een drukkerij of wie handig is met de computer kan het wagen om zelf zijn stickers te drukken. De meeste tekstverwerkers bieden de optie van tekst om te zetten naar etiketten indien j nadien nog beschikt over een goede printer kan je nog kwaliteitsvolle etiketten of stickers bekomen. Wanneer je dit liever uitbesteedt aan een drukkerij hoef je jezelf al geen zorgen over te maken. Je kan kiezen tussen verschillende professioneel uitgewerkte designs en je bent altijd zeker van hoogwaardige drukkwaliteit.
De meeste drukkerijen of print bedrijven bieden je trouwens de optie aan om te helpen in het design van het gekozen etiketten. Op die manier kan je ervoor zorgen dat jouw etiketten even persoonlijk zijn als jouw trouwerij of de geboorte van het kindje zelf.

Wil je dus een persoonlijke trouw organiseren en dit volgens een efficiënt tijdsschema dan is het zeker aan te raden om je adres etiketten af te printen. Op die manier komt er tijd vrij om in te plannen in andere belangrijke zaken en worden je uitnodigingen toch netjes en persoonlijk verstuurd.

Comments are closed.