Galaxy Tab reparatie Oosterhout

Galaxy Tab reparatie Oosterhout

Samsung Tab reparatie Oosterhout

Samsung Tab reparatie Oosterhout

De Samsung Galaxy Tab is populair bij gezinnen met (kleine) kinderen. Dat komt omdat de Galaxy Tab meer dan 700.000 apps kan bieden in de Google Play Store. Bovendien is de Galaxy Tab prijstechnisch goedkoper dan de eveneens populaire iPad. De S-Pen die bij de Samsung Galaxy Tab zit is ook nog eens leuk omdat je ermee kunt schrijven op de tablet. Helaas kan óók de Galaxy Tab schade oplopen. In de handen van kinderen komen deuken, krassen en kapotte schermen nogal eens voor. Bij Smartphone Reparatie in Oosterhout is uw Galaxy Tab weer snel als nieuw herstellen. De gebruikelijke onderdelen hebben we standaard op voorraad. U kunt denken aan:

  • Display/scherm
  • aan- en uitknop
  • microfoontje
  • luidspreker
  • accu
  • wifi connector
  • camera

Als u uw Galaxy Tab wil beschermen, zodat reparatie niet nodig is, koopt u altijd een beschermhoes. U kunt dan ook veilig (kleine) kinderen met de tablet laten spelen.

Blijven uw gegevens behouden na Galaxy Tab reparatie in Oosterhout?

Bel gratis voor een advies: 06-12768945

Bij Smartphone Reparatie Oosterhout vervangen wij in uw Galaxy Tab alleen de componenten die kapot zijn. Het moederbord of de SD card is dat vaak niet. Uw foto’s, filmpjes, contacten, notities, emails en andere gegevens blijven dan behouden. Zeker weten dat er niets gebeurt? Maak een reserve-kopie met een externe harddisk of zet uw data in de cloud met Dropbox, Google Drive of Microsoft OneDrive voordat u uw Galaxy Tab aanbiedt voor reparatie in Oosterhout.

Valschade aan uw Galaxy Tab? In Oosterhout is uw reparatie snel en goed

Wat te doen als u uw Galaxy Tab op de grond laat vallen of als er een barst in het scherm is gekomen? Laat hem zo snel mogelijk repareren. Ook uw Galaxy Tab opladen kunt u beter even laten. Als u voor uw Galaxy Tab reparatie dan naar Oosterhout komt, naar Smartphone Reparatie, zullen wij de tablet zo snel mogelijk open maken. Wij verwijderen dan sd-kaartjes, accu’s en simkaarten. In de meeste gevallen wordt waterschade aan de Galaxy Tab gedekt door uw verzekering. Is dat het geval? Dan verzorgen wij een uitgebreide check en stellen we een rapport op voor slechts € 30,-. Die kosten krijgt u weer terug als wij uw Galaxy Tab reparatie mogen uitvoeren.

Kies voor een reparatie van uw Galaxy Tab

Smartphone Reparatie in Oosterhout voert een gratis check uit voordat wij starten met de reparatie. Dat is wel zo handig. Wilt u een snelle, goede en betrouwbare oplossing? Kijk op de website voor het repareren van uw Galaxy Tab in Oosterhout en kom langs op ons adres aan de Bredaseweg 108a. u Kunt ons vinden naast Loretta’s Broodjeszaak op het Tricorp verzamelgebouw. Kom langs of bel voor een afspraak: 06-12768945

 

 

 

Comments are closed.