Gadgets voor in de moderne keuken

Wanneer u kiest voor een moderne keuken, horen daar natuurlijk ook nieuwe gadgets bij. In dit artikel vindt u een paar geweldige uitvindingen die prachtig kunnen worden toegepast in uw moderne keuken.

De Quooker
De Quooker is een speciale kraan geïntegreerd in het keukenblad. Er kan gekozen worden voor de 3 in 1 variant. Deze kraan geeft zowel koud, warm en kokend water. Of u kiest voor twee kranen, één voor koud en warm water en één voor kokend water. Met de Quooker bespaart u tijd bij het zetten van bijvoorbeeld een kopje thee. Dus wanneer u kiest voor een nieuwe moderne keuken, overweeg dan ook de aankoop van een Quooker.

Lades die zelf dicht gaan
Ongetwijfeld kent u het gevoel dat u denkt de keukenlade te hebben gesloten, maar deze blijkt toch nog op een kier te staan. Dit kan irritatie opwekken. Daarom is er nu een oplossing die er voor zorgt dat de lade vanzelf dicht gaat. U hoeft slechts een klein zetje te geven en dit systeem zorgt ervoor dat uw lade geheel sluit. Vroeger werd dit systeem onder de lade geklikt, maar tegenwoordig wordt deze weggewerkt in de lade, zo ziet u er dus niets meer van!

Opbergen pannendeksels
Weet u ook niet zo goed waar u de pannendeksels moet laten? Of liggen ze altijd in de weg? SieMatic heeft daar iets op gevonden. Zij hebben een elegante oplossing bedacht die het opbergen en het in gebruik nemen van de pannendeksels vereenvoudigd. Zij hebben rekjes ontwikkeld die aan de binnenkant van de keukenkastjes gemonteerd kunnen worden. Zo liggen de pannendeksels nooit meer in de weg en kunt u ze gemakkelijk in gebruik nemen.

Al deze gadgets zijn verkrijgbaar bij Aswa keukens. Dus wilt u meer weten over de moderne keuken en de mogelijke opties? U kunt vrijblijvend uw vragen stellen bij een adviseur van Aswa, zij helpen u graag verder.

 

Comments are closed.