Fotolijst in koper populaire trend aankomend winterseizoen

Aankomende winter volgt een nieuwe trend op het gebied van woonaccessoires, een fotolijst van een metaal zoals koper is gespot als een van de favorieten. De metaaltrend kenmerkt zich door de combinatie van warme tinten met een basic kleur. Warme koper-en goudtinten binnen een wit of zwart interieur wordt veel gespot bij diverse ontwerpers. By Zenz speelt hier op in door verschillende accessoires waaronder een warme koper fotolijst op te nemen in het assortiment.

Fotolijst in koper op verschillende manieren bruikbaar
Een interieur kan een positieve opleving ondervinden door de aanpassing van kleine elementen in de ruimte. Hiervoor hoeft niet direct al het meubilair veranderd worden of de kleuren van de muren herzien. Een accessoire zoals een witte vaas met prachtige bloemen of een fotolijst koper met een kunstwerk zijn vaak al voldoende om een positieve verandering teweeg te brengen. Een koperen fotolijst kan ook gevuld worden met een bijzonder object zoals een veer of een aantal droogbloemen.

Winterseizoen
De trend voor aankomende winter toont een scala aan warme metaaltinten gecombineerd met houten accenten. Door een fotolijst zowel in koper, messing en zwart aan te schaffen kan er regelmatig gewisseld worden van lijst. Daarbij geeft het een speels effect om de fotolijsten zowel staand als liggend te plaatsen. Een ander item dat veelvuldig terugkomt is de vakkenkast. Deze biedt een gezellige sfeer in huis en is daarnaast zeer praktisch in gebruik. Regelmatig wordt een vakkenkast voor het winterseizoen in een lichte houtkleur getoond, en kan naar hartenlust worden afgewisseld met verschillende woonaccessoires.

Lees meer op: https://www.byzenz.nl/

Comments are closed.