Exclusieve chalets Megève

Wanneer u deze winter een exclusieve wintersportvakantie wilt maken, dan is Megève het ideale vakantieoord voor u. Zoekt u luxe chalets, Megève biedt ze!

U bereikt dit dorp eenvoudig via het vliegveld Altiport dat op 5 kilometer van Megève ligt. Vervolgens wordt u per taxi of luxe limousine naar uw chalet gebracht. Daar wacht u een zee aan luxe en wordt u goed in de watten gelegd. Want om uw chalet Megève waardig te laten zijn, is deze voorzien van personeel dat u zeer goed zal verzorgen. Van de butler tot aan het kamermeisje, allen hebben zij het doel u een onvergetelijke vakantie te laten beleven.

En onvergetelijk is Megève zeker! Het dorp stond aan de wieg van de moderne wintersport zoals wij deze kennen. Het is gebouwd rond een Middeleeuws dorp uit de 14e eeuw en beschikt over geplaveide, verkeersvrije straten waar u lekker met famile en vrienden kunt flaneren. Bezoek één van de galeries die Megève rijk is, zoals Galerie 56, of ga heerlijk shoppen in één van de boetiekjes. En ook in de avonduren hoeft u zich niet te vervelen, want Megève staat garant voor een bruisend nachtleven, met haar casino, bars & nachtclubs.

Vanuit uw luxe chalet Megève verkennen

Natuurlijk kunt u overdag heerlijk vanuit uw chalet in Megève op de ski’s verkennen. Gelegen in het hart van de Mont Blanc hebt u de keuze uit 445 kilometer aan pistes die toegankelijk zijn via 107 liften. En hebt u een keer geen zin om de lange latten onder te binden, dan zijn er genoeg bezienswaardigheden die uw vakantie ook nog een culturele draai kunnen geven. Bezoekt u de kerk St. Jean Baptiste eens, waarvan de historie teruggaat tot 1085. Of brengt u eens een bezoek aan het hotel van de familie Rothschild: Domaine du Mont d’ Arbois. Dit hotel ligt op het plateau van Mont d’ Arbois en biedt de mooiste vergezichten Kortom, wanneer u exclusief van de wintersport wilt genieten, is er maar één bestemming: Megève!

Comments are closed.