Essentiële tuinartikelen top 5

De bomen en planten zijn alweer groen gekleurd, buiten is het lang licht en de temperatuur in Nederland stijgt naar een zomers niveau. De hoogste tijd om je tuin klaar te maken op weer dinertjes, feestjes en dutjes buiten. Staat jouw tuin al in bloei? Mooi, nu de gezellige inrichting nog. In dit artikel onthullen wij de top 5 van essentiële tuinartikelen. Onder deze artikelen is je tuin nog niet helemaal klaar voor de zomer.

5. Een vuurkorf of terrashaard

In de zomer is het heerlijk om lang ’s avonds buiten te zitten. Maar, het kan dan wel wat koeler worden. Met een vuurkorf of terrashaard kun je gezellige avonden in de tuin makkelijk verlengen.

4. Een parasol of terrasoverkapping

Waar anders zit je lekker beschut dan onder een parasol of terrasoverkapping? Dit zijn de handige oplossingen. Een parasol is flexibel, makkelijk te verzetten en op te bergen. Met een terrasoverkapping geniet je van een blijvende verlenging van je huis.

3. Een barbecue

Om de meest heerlijke én gezellige maaltijden te organiseren is een barbecue onmisbaar. Want wat is een tuinfeest zonder dit tuinartikel? Barbecues vindt je terug in verschillende formaten, soorten en kleuren.

2. Eettafel set

Een goede eetset is de basis van iedere tuin. Een fijne eettafel waar de comfortabele eetstoelen goed op aansluiten zorgt dat je nog aangenamer aan tafel zit. De tuinmeubelen zijn beschikbaar in diverse soorten materialen, zoals teakhout, kunstof, RVS, rotan en wicker, en vrolijke kleuren en sijlen. Tuinmeubelen zijn vaak zo ontworpen dat ze goed tegen verschillende weersomstandigheden bestand zijn.

1. Lounge set

Op één staat de lounge set! Dé nummer 1 in de tuinen van Nederland dit seizoen. Zie je het al voor? Je ligt op een loungeset, heerlijk in de zon met een verfrissend drankje. Alleen met een goed boek, of samen met je partner, vrienden of familie. Met een uitgebreide loungeset is het mogelijk.

Met deze tuinartikelen is het tijd om te gaan genieten van het buitenleven in de tuin. Welke loungeset of eettafel het beste in jouw tuin past? Kom langs in de grote showroom van Fonteyn op de Veluwe, doe inspiratie op en vergaar kennis voor de juiste tuinartikelen in jouw tuin. Kan je niet wachten? Ook online kun je bestellen via hun handige webwinkel.

Comments are closed.