Er zijn steeds meer verkopen van schoenen online

Een aantal jaren geleden moesten de meeste mensen er nog niet aan denken om hun schoenen niet in een winkel te kopen maar tegenwoordig is het heel normaal om je schoenen online aan te schaffen. Mensen kunnen lekker thuis op de bank bestellen en vaak hebben ze de gekozen schoenen dan al de volgende dag in huis en kunnen ze de schoenen passen met verschillende kleding om te zien of de nieuwe aankoop erbij past. Is de maat niet goed of valt toch de kleur tegen dan worden de schoenen gewoon teruggestuurd en gaan ze weer verder met zoeken.

KEUZEMOGELIJKHEDEN
In de fysieke winkels is de keuzemogelijkheid een natuurlijke beperking die zeer in het voordeel werkt van online winkels. Vaak bezochten consumenten meerdere winkels om verschillende schoenen te passen, maar online kunnen ze in een veel kortere tijd een veelvoud van de schoenen online bekijken wat zorgt voor enorme tijdbesparing.

GEMAK
Ook het gemak van aankoop is een voordeel van de online schoenen verkoop, je kan op elk moment van de dag een nieuw paar schoenen aanschaffen en vaak zijn er verschillende manieren waarop je deze aankoop kunt betalen. En aangezien veel webwinkels gratis verzending aanbieden zijn de kosten van de aankoop ook gelijk aan de winkelprijzen.

DAG EN TIJD VAN AANKOOP
Uit een onderzoek van het GFK  blijkt dat ook de dag van aankoop verschilt bij schoenen in de winkel en bij schoenen online. Zaterdag is nog steeds de meest populaire dag in de winkelstraat maar de aankopen online worden het meeste gedaan op dinsdag. Wat hier precies de reden van is werd niet bekend tijdens het onderzoek.

SCHOENEN ONLINE

Online vind je een vele aanbieders van schoenen. Een bekende schoenen webwinkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook kleding en schoenen online De collectie is hier altijd up to date en de collectie is zeer ruim. Het bestellen van schoenen online is niet anders dan passen in de winkel. Zoek je juiste maat erbij en de winkel stuurt het naar gratis en binnen 48 uur naar je op.

Comments are closed.