Eiken tafelblad in keuken

Mijn vrouw en ik hebben na jaren apart gewoond te hebben, besloten om eindelijk samen te gaan wonen. Echter was dit een enorme stap voor ons, en was het vrij lastig om onze ideeën samen te brengen in de inrichting van het huis. Mijn vrouw en ik zijn namelijk nogal verschillend qua smaak, maar toch is het gelukt om de hele inrichting samen te stellen. Echter was er maar stuk interieur waar mijn vrouw en ik het gelijk over eens waren, dat was namelijk de eiken tafelblad in onze keuken.

Eiken tafelblad van All in One by Luc Peters

Mijn vrouw en ik wilden graag beiden een eiken tafelblad waar wij samen onze gekookte eten zouden kunnen eten. Dit was dan ook het enige waar mijn vrouw en ik het enorm snel over eens waren. De eiken tafelblad is op maat gemaakt, en hebben mijn vrouw en ik zelf laten ontwerpen bij de specialist. De specialist geeft hierbij deskundig advies, en zijn inzicht op de creatie. Het is niet meer vaak te vinden, dat er specialisten zijn die een product op maat willen maken, maar All in One by Luc Peters is zo’n specialist die er wel voor jou staat.

Wil jij meer informatie over het creëren van jouw eigen interieur? Bekijk dan snel de website van All in One by Luc Peters voor meer informatie!

 

Comments are closed.