Een tennisarm brace bij klachten

De meest voorkomende situatie waarbij een elleboogbrace wordt ingezet is als tennisarm brace. Iedereen die sport, is bekend met de tennis- of golferselleboog. Bijzonder hinderlijk bij alle dagelijkse handelingen. Een tennisarm brace is de oplossing voor jouw klacht en je zult zien dat je tijdens die lastige blessure gewoon verder kunt gaan met het uitoefenen van sport of dagelijkse activiteiten. De elleboog is een gewricht dat bij zo ongeveer elke handeling wordt gebruikt. Een elleboogbrace of een elleboogbandage zorgt hierbij voor ondersteuning en verlichting van het gewricht. Hierbij is het belangrijk dat de brace van goede kwaliteit is, zodat de ondersteuning optimaal is.

In principe kan iedereen een tennisarm krijgen. Het blijft dat mensen met een tennisarm voorheen al een slechte peesstructuur hadden. Er is geen specifieke beweging of factor die een tennisarm veroorzaakt maar er zijn wel activiteiten die deze kans vergroten. Denk hierbij aan werkzaamheden die aanspraak maken op de pols-, hand-, en vingerstrekkers. De tennisarm komt vaak voor in combinatie met schouderklachten. Wanneer je klachten hebt aan je arm en/of schouder is het belangrijk dat je de arm rust geeft zodat deze kan herstellen. Armbandages zorgen voor deze rust en helpt bij het verminderen van de pijn. De armbandage is van zeer hoge kwaliteit en heeft een hoog draagcomfort zodat je weer zoveel mogelijk uw dagelijkse handelingen kunt uitvoeren.

De beste tennisarm brace voor jou

Ieder mens is anders, dus er is geen één goede tennisarm brace. Het is afhankelijk van de klachten die je hebt, de sporten die je wel of niet beoefend en de pasvorm van de brace. Kies voor een tennisarm brace met de perfecte pasvorm en een hoog draagcomfort zodat je weer pijnloos kunt bewegen. Het zorgt voor ondersteuning en verlichting, waardoor de pijn af zal nemen.

Comments are closed.