Een tafel met jouw karakter

Ben je op zoek naar een tafel om je interieur helemaal af te maken, maar kun je nergens de juiste vinden? Dat hoeft ook niet meer! Bij All in One by Luc Peters wordt een eikenhouten tafel speciaal voor jou gemaakt uit hout van niets minder dan hoogstaande kwaliteit! Helemaal op maat, volledig volgens jouw wensen en daardoor altijd een uiting van je eigen smaak. Door deze manier van werken krijg je altijd een tafel met karakter, jouw karakter. Dat maakt de tafels vervaardigd door All in One by Luc Peters altijd exclusief, deze zal nergens anders te vinden zijn. Een zeldzaam exemplaar, speciaal voor jou.

Mogelijkheden

Robuuste tafels, op maat gemaakt en geproduceerd met behulp van hout uit oud-eiken wagon vloerdelen. Bijzondere materialen leveren unieke tafels op. Bijzondere materialen leveren meer dan dat op: namelijk tafels met een verhaal op, eenmalig en eigentijds.
Bijzondere materialen met een eigen karakter worden omgetoverd tot unieke eetkamertafels, salontafels, dressoirs en special items voor binnen en buiten, wat u veel mogelijkheden biedt. Daarnaast biedt All in One by Luc Peters hulp bij montage- en interieurbouwbedrijven bij het plaatsen van interieurs of door andere monteurs bij grotere projecten aan te sturen en te begeleiden.

All in One by Luc Peters, uw adres voor al uw unieke tafels met een eigen karakter en verhaal.

Comments are closed.