Een schone lucht dankzij luchtbehandelingskasten

Wilt u graag uw werkplek goed laten ventileren? Hiervoor kan u verschillende manieren toepassen. Beveja is een bedrijf waar u hiervoor terecht kan, zij leveren luchtbehandelingskasten in verschillende soorten en maten. Voorbeelden hiervan zijn buisventilatoren, dakventilatoren of een centrifugaal AC systeem. Ook hebben ze een private label, zo koopt u iets wat zij volledig zelf hebben gerealiseerd, dit valt onder het private label “ S-Vent” 

Wat past bij uw wensen?

Er zijn verschillende roosters verkijgbaar bij Beveja. De diverse roosters hebben een eigen kwaliteit. Zo is de geperforeerde plaatrooster zeer geschikt voor een systeemplafond en is het lamellenrooster verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Kwaliteit staat altijd bovenaan bij Beveja en er is dus altijd wel een rooster dat bij uw gebouw past.

Waarom kiezen voor Beveja?

Bij Beveja kunt u door de weeks altijd terecht om uw producten zelf op te halen, maar  kan er ook voor kiezen om dit te laten bezorgen bij uw woon- of werkadres. U kan het dan ook direct laten installeren. Beveja is dagelijks van 8.30 tot 17.00 geopend en u kunt zelfs op zaterdag langskomen mits u hiervoor een afspraak heeft gemaakt. Via de website kunt u contact opnemen met een van de medewerkers of meteen een offerte aanvragen voor de S Vent Ventilator.

Comments are closed.