Een retro houtkachel in uw woning

U heeft het er al vaker met uw partner over gehad. U heeft een aantal pronkstukken in uw woonkamer staan, maar toch ontbreekt er nog iets. Over de stijl van de woonkamer bent u het helemaal met uw partner eens, dat is een beetje vintage en is zeker niet “doorsnede”.  Een houtkachel zou de boel wel een stuk gezelliger maken, maar zijn dit niet altijd van die klassieke ouderwetse modellen? U wilt natuurlijk niet dat het afbreuk doet aan de rest van uw inrichting. Haardenexpert heeft voor u de oplossing. Ze beschikken over een ontzettend uitgebreid assortiment aan haarden, waaronder de “Dovre Vintage 35”. Dit is een kachel met een retro design en zou perfect in uw woonkamer passen.

Informatie over de Dovre Vintage 35

De Dovre Vintage 35 is een houtkachel met een vintage uitstraling en is te verkrijgen in verschillende kleuren. U kunt het dus helemaal op de rest van uw inrichting afstemmen. Daarnaast is het geen enorm grote haard, dus is er eigenlijk altijd wel een plekje voor in uw woning.

Kom de haard in het echt bewonderen

Lijkt een vintage openhaard als de Dovre Vintage 35 u wel iets? Kom dan vooral eens een kijkje nemen in de showroom in Apeldoorn. Hier zijn deskundige en servicegerichte medewerkers  aanwezig die u kunnen adviseren tijdens dit aankoopproces.

Comments are closed.