Een projectiescherm online kopen

Bent u van plan om een beamer te kopen? Dan is het verstandig om direct de nodige accessoires aan te schaffen. Een beamer kunt u veilig en gemakkelijk bevestigen aan de wand of het plafond met een beamerbeugel. Daarnaast kunt u de beelden van de beamer laten projecteren op een projectiescherm. Om te weten welk projectiescherm het beste geschikt is voor uw toepassingen is het verstandig om u goed te laten informeren over de mogelijkheden.

Groot assortiment projectieschermen

Bij ons vindt u een zeer uitgebreid assortiment projectieschermen. Tegenwoordig gebruiken scholen, kantoren en zelfs gezinnen beamers. Maar om een beamer optimaal te kunnen gebruiken heeft u een goed projectiescherm nodig. Bij ons vindt u projectieschermen tegen een scherpe prijs. Wij hebben elektrische schermen, handbediende schermen en mobiele schermen, die erg handig zijn voor als u het scherm mee moet nemen naar een vergadering of een presentatie. Ze zijn erg makkelijk mee te nemen in een handige draagtas. Ook hebben wij speciale CINEMA HD schermen. Deze projectieschermen zijn geschikt voor Full HD Home-Cinema.

projectieschermen.com

 

De meeste schermen zijn geschikt voor zowel beeldverhouding 4:3 als 16:9. Naast projectieschermen hebben wij ook frames voor schermen en diverse accessoires zoals stroomkabels, wandknoppen, draagtassen en triggers. Wilt u een scherm op maat laten maken? Dat kan! Neem dan contact met ons op, dan krijgt u een offerte toegestuurd.

Comments are closed.